Universele

Reiki Centrum Goirle

Energie

Reiki

Wat is dat toch dat ReiKi ?

Zie ook, REIKI voor dieren.

In het onderstaande verhaal wordt dat duidelijk. Maar eerst, wat is ReiKi niet? Het is zeker geen geloof of religie. Het is ook geen sekte met meesters en volgelingen. In ReiKi ben je ook geen lid van een groep die samen moet werken. Maar de ReiKi kracht en heling wordt door jou zelf door gegeven zonder tussenkomst van anderen in de beslotenheid van je eigen veilige omgeving thuis, of waar je dan ook ReiKi wilt geven of beoefenen.

Wat is ReiKi dan wel?
Eerst de naam. ReiKi is een Japans woord, of eigenlijk 2 woorden. Rei betekent letterlijk "universeel", terwijl Ki "energie" betekent. Je spreekt hier dus over een universele levensenergie. Het mooie van ReiKi is dat iedereen er over kan beschikken. Je hoeft geen speciale aanleg te hebben, of over bijzondere krachten te beschikken. Het enige wat je nodig hebt is een goede opleiding bij een ReiKi MASTER die ook de juiste inwijdingen mag doen en daarmee de kanalen kan openen die deze energie door jou kan laten stromen. Want dat is de essentie van ReiKi, je bent een kanaal geworden om deze energie door te kunnen geven.

Wat je met deze energie kunt doen leer je in de opleiding en natuurlijk door de lessen na de opleiding, maar ook door de inwijdingen en niet te vergeten vooral door het samen oefenen. Het belangrijkste van ReiKi is het weer op gang brengen van onze zelfgenezende kracht. Een kracht die wij allemaal hebben gehad, maar die door de eeuwen heen, en vooral door het in onbruik raken daarvan niet meer in ons geactiveerd is. Dat is wat ReiKi ook doet, het opnieuw activeren van deze zelfhelende kracht.

Geweldig dat je al als ReiKi 1, deze energie over kunt brengen op anderen, vooral je kinderen en naasten en zodoende hun eigen genezende kracht weer kunt herstellen. Nog mooier wordt het als je weet dat je ReiKi ook vooral voor jezelf kunt gebruiken, voor heling maar ook om de broodnodige rust in jezelf te creëren in deze turbulente tijd.

Behandelingen Prive.

Behandeling van een 1/2 uur totale duur 1 uur € 40,00 , behandeling van 1 uur totale duur 1,5 uur € 50,00. De totale duur is langer omdat er voor en na de behandeling gewoonlijk even gepraat wordt met een kop koffie of thee.

reiki avonden

De ReiKi avonden kunnen ook door U georganiseerd worden. Als U 3 of meer mensen hebt die op een ochtend, middag of avond samen ReiKi willen doen dan kunt U dat met mij afspreken 10 euro per persoon. Als U wilt help ik dan mee.

ReiKi voor dieren.
Dat ReiKi ook voor dieren uitstekend geschikt is leidt geen twijfel. Wij hebben in het reiki centrum veel ervaringen die wij zelf hebben meegemaakt maar ook ervaringen van Reiki mensen uit ons centrum over heling van hun eigen huisdieren. Dat ReiKi ook op afstand kan werken is bij velen niet bekend, maar wij hebben de indruk dat de afstand methode dikwijls zelfs beter werkt dan direct.

REIKI AVONDEN

AfdrukkenE-mail