John Paans - Camino 2015

Reiki Centrum Goirle

Reiki Master Teacher

Master Teacher

Naam: John Paans
Gradatie: Reiki Master Teacher Traditioneel Usui System.

 Na vele jaren leiding en begeleiding te hebben gegeven in de sport, ben ik mij via een 4 jarige opleiding tot hypnotherapeut bij de NVTH, (de Nederlandsche Vereniging voor Toegepaste Hypnose) te Eindhoven, bewust geworden van de helpende kant in mijn karakter. Tijdens deze opleiding ben ik mij ook bewust geworden van mijn paranormale kracht die vooral in de helende kant zit. Via cursussen heb ik mij bekwaamd tot Reiki Master teacher en heb naast de therapeutische praktijk en de praktijk voor paranormaal helen, in September 1999 een ReiKi centrum geopend in Goirle.

Dat naast mijn masterschap ook alle andere kwaliteiten een belangrijke rol spelen mag duidelijk zijn. Immers het therapeutische is buitengewoon geschikt om bij emotionele problemen in het ReiKi hulp te bieden. Terwijl ook de mogelijkheid bestaat om in de bescherming van dat zelfde zo vertrouwde reiki centrum een probleem aan te pakken via therapie. Ook het paranormale is dikwijls behulpzaam bij het opsporen en gericht behandelen van problemen.

De meer dan 25 jaren ReiKi beoefening en het geven van cursussen en begeleiding zijn voor mij een 2e leven geworden en ik ben er dankbaar voor dat mij dit leven is gegeven.

AfdrukkenE-mail