ReiKi 1 of Reiki 2 Opfris Cursus

Reiki Centrum Goirle

Verdiep uw ReiKi kennis

Opfris cursus ReiKi 1 of ReiKi 2

De Reiki 1 opfris cursus                                                                                                                                           

Deze cursus wordt door mij gegeven omdat door vernieuwde inzichten en ervaringen gebleken is dat bij veel Reiki mensen behoefte is aan meer informatie over Reiki 1, daarom bevat de cursus ook het volledige Reiki 1 cursus programma inklusief boek.                                                                                                                                                                                                             De cursus wordt gegeven met behulp van het boek van Tanmaya Hönervoght “ ReiKi helende handen”.  Waar het in de cursus over zal gaan zijn bijvoorbeeld de wet BIG (Behandelaren In de Gezondheidszorg), iets over dit boek maar ook over alle andere ReiKi boeken die U misschien al hebt gelezen maar ook wilt gaan lezen. Deze boeken zijn geschreven door ReiKi Masters vanuit hun ervaringen en inzichten en deze kunnen ook voor U nuttig zijn. Ook zal ik praten over het Pad dat U met ReiKi gaat. Verder wat de betekenis van ReiKi kan zijn in onze samenleving, de gezondheids aspecten in de ReiKi beoefening, de Chakra’s en het endocriene stelsel, de ReiKi behandeling op een behandelbed of op een stoel waarbij de behandeling op een stoel ook wordt ingestudeerd, tenslotte is een behandelbed niet overal aanwezig maar een stoel wel dus is het van belang deze methode te kennen. Door de jaren heen heb ik verschillende behandel methoden ontwikkeld die in verschillende omstandigheden voor U en Uw cliënt handig zijn. Verder wordt ook de Chakra harmonisatie besproken en de kracht hiervan. De zelfbehandeling die uiteraard voor U het belangrijkste is en de behandeling van dieren en planten die ook tot de mogelijkheden behoren worden besproken. Voorts kunt U zelf ReiKi avonden of een middag of ochtend organiseren in het centrum met minimaal 4 personen a 10 euro per persoon waarbij ik als U dat wilt ook graag zal assisteren en raad zal geven.

Voor info over de ReiKi 1 opfris cursus van 1 avond die 60 euro kost, inclusief ReKi boek kunt u kontakt opnemen. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  GSM 0655888112  Whatsapp via 0655888112

 De Reiki 2 opfris cursus

In deze cursus worden opnieuw de symbolen bekeken en de mantra’s geleerd.
Gewoonlijk zijn de mantra’s traditioneel geleerd en dus is daar bij Reiki 2 beoefenaren weinig verschil in.
Anders is het met de symbolen die door verschillende Reiki Masters soms zijn veranderd om deze gemakkelijker te kunnen onthouden. Op zich is dat geen probleem omdat het bij het zenden van Reiki veel meer gaat om de intentie, dan om het precieze gebruik van deze symbolen. In deze opfris cursus gaan we het gebruik en de betekenis van de symbolen opnieuw bekijken.         Het is mijn ervaring dat nog al wat mensen niet op de hoogte zijn gebracht van de betekenis en het preciese gebruik van de verschillende symbolen, reden om dat nog eens goed te bespreken en te oefenen. U krijgt ook een boekje mee waar deze symbolen in staan zodat ze door de tijd heen niet vergeten worden anders hebt U er tenslotte ook niets aan. Ook worden de verschillende manieren van Reiki sturen geleerd en als U daar persoonlijke ideeen over hebt zullen we daar over praten om ook van uw ervaringen te kunnen leren. 

Info over de ReiKi 2 opfris cursus van 1 avond die inclusief ReiKi 2 boekje 60 euro kost, aanvragen via kontakt.

Bij de Tibetanen zijn de Reiki symbolen al duizenden jaren bekend en bovendien kennen zij meerdere Reiki symbolen, dat deze een geluidstrilling veroorzaken en energie in de ruimte brengen is voor hen een gegeven, je kunt deze symbolen in jezelf zeggen dus niet hardop en dat werkt evengoed als hardop. Zij brengen ook een  directe verbinding met de bovenste chakra’s aan en voeden ook de andere chakra's, vooral de Reiki Master gebruikt deze samen met het Master symbool bij inwijdingen en helingen op afstand. Het 4e symbool het Master symbool brengt hier de nodige energie en trilling voor de inwijding in de ruimte. Dat is nodig voor het kanaliseren van de energie om de inwijding op de juiste manier te laten verlopen. Tevens dient het symbool ook  voor de persoonlijke ontwikkeling van de ReiKi Master teacher.

 

AfdrukkenE-mail