Helende energieën

Reiki Centrum Goirle

Rustige uitstraling

RCG

Het Reiki Centrum Goirle (RCG) bevind zich in een gebouw waar uitsluitend ReiKi en andere helende energieën worden gebruikt. Door de inrichting, de kleurstellingen, de energie en de rustige uitstraling zult u zich daar direct thuis voelen. Er is 1 kamer beschikbaar voor gesprekken en andere behandelingen. Voor het beoefenen van ReiKi zijn twee aparte kamers ingericht met behandeltafels en aangepaste verlichting. Ook een kaarsje wat wierook en rustige muziek dragen bij aan een prettige sfeer. 

Inloop avonden zijn bedoeld om mensen die een ReiKi cursus hebben gevolgd de gelegenheid te geven om ReiKi te beoefenen, maar ook mensen die geen cursus hebben gevolgd kunnen meedoen met de inloop avonden en doen dan normaal mee alsof zij wel ReiKi hebben, dit om eens te ervaren wat ReiKi is en hoe het voelt zonder direct een cursus te moeten volgen. Voor € 10.00 per avond kunt U met deze avonden meedoen.


ReiKi wordt in de inloopavonden meestal door een groepje mensen tegelijk beoefend waarbij om beurten één persoon plaats neemt en door de anderen een behandeling wordt gegeven. Natuurlijk kunt U ook uzelf, als U de ReiKi 1 cursus hebt gedaan, met Reiki behandelen en wel op een zeer eenvoudige manier die men in enkele minuten kan leren en waar nauwelijks het echte leren aan te pas komt.

Voordat aan een behandeling of inloop avond wordt begonnen komt u in wat wij de huiskamer noemen. Daar komen allen samen om onder het genot van een kopje koffie of thee even te praten over ReiKi en over de laatste ontwikkelingen op reiki gebied. Ook worden zaken die buiten reiki vallen besproken en als u dat wilt mag dat ook een probleem zijn waar u hulp bij nodig heeft.

De mogelijkheden, therapieën, begeleiding trajecten etc., wil ik hier graag aan U voorstellen.

  • In de eerste plaats is het RCG een reiki centrum waarover U op deze site voldoende kunt lezen.
  • Daarnaast bevind zich ook de therapeutische praktijk “De Praatstoel” hier waar met hypnotherapie wordt gewerkt. Daaronder bevinden zich een aantal therapeutische mogelijkheden zoals: NLP, Transactionele analyse, bio energetica, hypnose, gesprekstherapie, EFT (waarover U ook op deze site kunt lezen), EMDR. Hart Focus en ook ontspannings oefeningen en ademhalings therapieën, met bio feedback via een pc, worden hier geleerd en toegepast.
  • Tevens wordt hier het magnetiseren beoefend waarmee lichamelijk en geestelijk problemen worden behandeld.
  • In het paranormale vlak wordt gewerkt met Chakra’s pendelen en chakra healing, het manipuleren van het verzamelpunt, meridiaan stimulatie, energie behandelingen en levensloop begeleiding via de I Tjing en de Indianen medicijn kaarten.  
  • Sinds kort wordt ook de oude Europese voorspellende methode "de Geomantie" hier weer toegepast. Een manier van voorspellen die vooral in de middeleeuwen grote opgang maakte en van burger tot koning veel werd geraadpleegd ook omdat deze methode zeer doeltreffend en helder was. Hier geen mystieke toespelingen zoals in de I Tjing maar rechtuit waar het om gaat. Omdat dit soms nogal rauw binnenkwam is de methode in de middeleeuwen voor een deel weer losgelaten maar nu weer sterk in opgang. Door sommigen wetenschappers wordt verondersteld dat de methode nog ouder is als de I Tjing en dat de I Tjing daar zelfs van is afgeleid.
  • Ook wordt advies gegeven over paranormale ervaringen en hoe daar mee om te gaan. Het is bekend dat nog al wat mensen problemen kunnen hebben met hun paranormale gave en daar niet over mogen, durven of kunnen spreken. Het onderdrukken van de behoefte om daar over te kunnen praten kost veel energie en meestal ook veel verdriet. Het is voor degenen die dit meemaakt tenslotte toch een waarachtige ervaring die dan niet mag worden geuit. Hier kan dat wel omdat ik ook zelf die ervaringen heb en zelfs in de hulpverlening gebruik. Ook wordt door mij woningen en ruimten gezuiverd van ongewenste energieën en entiteiten.
Als in het bovenstaande iets niet duidelijk is, of als U meer informatie wilt mail of belt U mij dan, ik zal U graag van dienst zijn. 0655888112 ook WhatsApp of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

AfdrukkenE-mail